- Brânză de vaci - 700 grame
- Brânză de telemea de oaie - 100 grame
- Unt - 100 grame
- Smântână - 100 grame
- Boia de ardei - 10 grame
Cantitatea pentru 100 de porţii:
- Brânză de vaci - 7 kilograme
- Brânză de telemea de oaie - 1,5 kilograme
- Unt - 750 grame
- Smântână - 750 grame
- Boia de ardei - 80 grame
Mod de preparare:
Se spală cu puţină apă rece brânza telemea şi apoi se trece prin maşina de tocat, împreună cu brânza de vacă şi untul.
Se amestecă apoi bine cu smântâna şi boiaua de ardei într-un vas, până când se face o pastă groasă. Se serveşte la porţii sau sandvişuri.
Din această materie primă rezultă pentru o porţie:
1. Produs finit
Brânză de Făgăraş - 100 g
2. Valori nutritive:
- Protide - 15,17
- Lipide - 12,38
- Glucide - 3,21
3. Valori energetice:
- Calorii - 190,43
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu