- Brânză de telemea de oaie - 900 grame
- Smântână - 50 grame
- Ulei - 50 grame
Cantitatea pentru 100 de porţii:
- Brânză de telemea de oaie - 9 kilograme
- Smântână - 500 grame
- Ulei - 500 grame
Mod de preparare:
Brânza telemea de oaie se trece prin maşina de tocat carne, după ce s-a spălat cu puţină apă rece. Se amestecă cu smântâna şi uleiul până se face o pastă groasă.
Se pune într-o formă sau vas, păstrându-se la rece. Se serveşte în porţii sau la sandvişuri, ca atare.
Din această materie primă rezultă pentru o porţie:
1. Produs finit
Liptauer alb - 100 g
2. Valori nutritive:
- Protide - 18,13
- Lipide - 24,67
- Glucide - 1,06
3. Valori energetice:
- Calorii - 308,05
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu